Kunsten at koldpresse

Kunsten at koldpresse

Koldpresset juice er ikke bare en trend; for mange er det en livsstil og et aktivt tilvalg, når det kommer til den mest naturlige og ‘ægte’ juice. Hos Frankly har vi valgt den metode, så vi kommer så tæt på at servere den friskpressede juice, som du selv kan lave hjemme på køkkenbordet.

Hvad er koldpresning:

Koldpresning er en juicefremstillingsproces, hvor frugt og grøntsager presses og udvindes ved hjælp af en højtrykspresse. Denne proces bevarer saftens naturlige smag, farve og næringsstoffer, da varme ikke anvendes under processen. Koldpresset juice er derfor mere næringsrig og har en mere naturlig smag end traditionelt presset juice.

Nylige undersøgelser har vist, at koldpresset juice ikke kun er sundere end traditionel juice, men det kan også have unikke sundhedsmæssige fordele. For eksempel viste en undersøgelse offentliggjort i tidsskriftet ’Journal of Food Science and Technology’, at koldpresset juice indeholder højere niveauer af antioxidanter, vitaminer og mineraler end varmepasteuriseret juice.

Hos Frankly Juice tager vi koldpresseprocessen til det næste niveau ved kun at bruge rå, økologiske frugter og grøntsager. Vores juice bliver aldrig varmebehandlet eller tilsat konserveringsmidler, så du kan være sikker på, at du får den friskeste, mest næringsrige juice muligt.

Vi bruger også High-Pressure Processing (HPP) for at bevare den naturlige næringsværdi og smag i vores juice. HPP er en proces, der bruger højt tryk til at dræbe skadelige bakterier, mens juicen stadig forbliver frisk og lækker.

Men vores forpligtelse til kvalitet og bæredygtighed stopper ikke der. Vi er også fokuseret på at reducere madspild ved at bruge sekundsørt frugt og grøntsager, og vi upcycler pulp til innovativ fødevareproduktion. Vi tror på at udfordre branchen og sætte nye standarder for maksimal kvalitet og sundere og grønnere produktion i fremtiden.

 Hos Frankly Juice er vi stolte af at føre an i koldpresset juice, og vi søger altid efter måder at forbedre vores produkter og processer. Vi tror på, at alle fortjener adgang til frisk, sund juice, og vi er forpligtet til at gøre det til virkelighed.

Er super glade for alle jer der er med på vores mission om at skabe en sundere og mere bæredygtig verden - én slurk ad gangen.

 Kilder: 

 

Læs næste

Sådan kan cirkulære fødevaresystemer forandre verden