Michelle-kristensen_echzq5

“FØLELSEN AF AT VÆRE SUND GIVER (GIRL) POWER!”

Allerede som 26-årig gjorde Michelle Kristensen noget, som kun få kvinder gør i deres liv: Hun grundlagde sin egen virksomhed. Siden er forretningen, MK, vokset til hele 21 personer, der inspirerer og vejleder danskerne om sundhed gennem foredrag, kostplaner, personlig træning og bootcamps. I dag kan ingen så tvivl om Michelle Kristensens validitet som førende ekspert i ernæring og træning.

Det har krævet hårdt arbejde at nå hertil. Udover det slid og den vilje, det kræver at være iværksætter, har Michelle Kristensen også skullet kæmpe for at blive taget seriøst som ung kvinde. Når hun holdt foredrag for store virksomheder, var 80 procent af tilskuerne ofte ældre, mandlige ledere. Michelle opdagede, at hun på grund af sin alder og sit køn var nødt til at gøre en ekstra indsats for at slå sin troværdighed fast; dette på trods af sin uddannelse i idræt og human ernæring, en baggrund som skribent for iForm og en stilling som sundhedsekspert i Go’morgen Danmark.

Med alderen har Michelle Kristensen fået et stærkt greb om den mandsdominerede branche, og en del af æren går til to erfarne, kvindelige ledere, som hun har hentet til virksomheden og som har lært hende gamet. Hendes vigtigste lektie er, at vil man lykkes som selvstændig, kræver det hårdt arbejde og en dybfølt passion for projektet. Hun havde ikke selv kunnet ofre det nødvendige, uden sin passion for den mission, som hun har med MK: Hun vil hjælpe andre til at leve et sundt liv.

Michelle synes selv, at det lyder lyserødt, men sandheden er, at hun på egen krop har oplevet, hvordan en sund og balanceret livsstil kan skabe positive forandringer i ens liv. Michelle har selv været overvægtig, sukkerafhængig og på utallige slankekure, men dét, der gjorde hende glad, var en ny livsstil. Nu vil hun inspirere andre til at blive sundere og gladere.

Men hvad vil det egentlig sige at være sund? Og hvordan finder en travl karrierekvinde tid til sund mad og motion?

Hvad betyder sundhed for dig?

“Jeg har jo været på tonsvis af slankekure i mine teenageår, fordi jeg troede, at sundhed handlede om at være tynd. Men sundhed handler ikke om at ligne en model. Hvis folk stræber efter at ligne en person, de måske bare ikke er bygget til at kunne ligne, så bliver de aldrig glade i det hylster, de er født i, og så får de aldrig succes med deres sundhed. Sundhed er en følelse for mig, der handler om så meget mere, end hvordan man ser ud. Det er mit hjertebarn – jeg vil formidle sundhed som noget andet end kampen om at leve op til det perfekte kropsideal. Det synes jeg virkelig, at der er behov for!”

“Jeg har lært mig selv tricks til at få sund mad. For eksempel planlægger jeg min mad om søndagen, for så kan jeg hive gode, sunde madpakker ud af køleren i løbet af ugen. Og så laver jeg benhårde prioriteringer for at finde tid til træning. Uden træning og sund kost kunne jeg ikke arbejde så meget, som jeg gør. Sund kost og træning betyder meget for mit overskud og min energi, men fordi jeg knokler, har jeg samtidig måtte gå på kompromis og sætte min sundhedsbarriere ned. Det tror jeg kun er sundt.”

Hvorfor drikker du Frankly Juice?

“Når jeg arbejder vildt meget og altid er på farten, er det fantastisk, at sundhed er så let tilgængeligt – det er Frankly Juice et godt eksempel på. Nogle dage, når det går rigtig stærkt, og måltidet ikke sidder lige i skabet, så ved jeg i det mindste, at jeg har fået grøntsager gennem min juice.”

“Jeg har selv kunnet mærke, hvor meget sundhed betyder for en. Jeg har en historie med overvægt og har i perioder levet usundt. Det lyder så ‘glansbillede-agtigt’ at sige, at jeg har fået et bedre liv, efter jeg har ændret min livsstil, men det har jeg! Og Frankly Juice gør det bare nemt at være sund.”

“Når jeg drikker Frankly Juice, så føler jeg, at jeg gør noget godt for mig selv, og følelsen af at være sund giver power!”

Følg Michelle på Instagram her