alan-stage-blog_rndwd4

FRANKLY LIFESTYLE – ALLAN STAGE

I nutiden er vi meget præget af at skulle præstere på alle tænkelige niveauer, hvilket desværre for mange gør det svært at holde overblikket og rent faktisk gøre dét, som gør én glad. Den nyeste generation er meget inspireret af sociale medier, hvor det meste fremstilles som perfekt og fantastisk og dermed skaber et urealistisk billede af, hvordan livet bør være. At have det perfekte job, den smukkeste kæreste, det fedeste tøj osv. At skulle præstere så meget, på så mange forskellige niveauer kan rent faktisk være stressende. Og så går det udover sundheden.

Så hvordan ser sådan én som Allan på sundhed i en hverdag som hans egen?

Helt ærligt – hvad er sundhed for dig?

“Sundhed for mig handler i den grad om at kunne være til stede i nuet. Huske at nyde selv de små øjeblikke, imens verden fortsætter rundt om dig. Med en travl hverdag, med job, familie og sociale medier, kan det være nemt at vælge til og være til stede og til rådighed hele tiden. Til tider vælger jeg, ærligt, forkert i de prioriteter. Jeg vil derfor i år især starte med fokus på at være til stede med familie, og venner især.”

“Det kan være svært i dag, at slappe af i nuet, fordi der konstant er forstyrrelser fra telefoner, deadlines som skal overholdes og aftaler der skal passes osv. Men for mit vedkommende har jeg valgt ting i mit liv, som rent faktisk giver mig energi i stedet for at dræne mig. Når jeg er sammen med min hustru og mine børn er der ingen andre steder, jeg hellere vil være. Når jeg er på arbejde, er jeg fokuseret på at skulle præstere. Og fordi mit arbejde gør mig glad, er min motivation i top, hvilket skaber øget energi i stedet for at dræne mig for energi. Alt i alt handler sundhed for mig om, at kunne balancere mellem de forskellige ting vi har i livet og som gør os glade.

“Hvor kommer Frankly Juice ind i billedet?

“En ting er, at balancere mellem de forhold man har i livet, en anden ting er ligeledes, at have balance i sin kost. Der skal både være plads til det ene og det andet, men helt ærligt er kvalitet frem for kvantitet også en faktor der spiller ind for mig. Især i henhold til det jeg indtager, da det også har betydning for kroppen at få noget ordentligt, i forhold til hvad jeg vil præstere. Siden Frankly Juice startede har jeg været vild med både designet, smagen, brandet og naturligheden omkring produkterne, hvilket for mig gør det til mere end bare et juice produkt. Det er en del af en livsstil, at passe på sig selv og miljøet.”

“Fra første gang jeg smagte dem, har jeg haft dem som en del af mit liv. Det er ingefærshot i varmt vand om aftenen i stedet for at drikke kaffe. Det er rødbede juicen, når jeg er på job og lige har brug for et kick. Appelsinjuicen i weekenden med ungerne. Jeg har optur over, at de bliver leveret lige til døren og nemt kan være en del af min dag – på den måde bliver det ikke svært at have et sundt indspark i en travl hverdag.”

Følg Far til fire piger på Facebook og Instagram eller følg med på hans blog.