Anne-hviid_ksdixt

FRANKLY LIFESTYLE – ANNE HVIID

Anne har en aktiv hverdag – både i fritiden og professionelt og med mange forskellige indtryk i løbet af en dag. Både fysisk og mentalt, er sundhed afgørende for, at Anne kan præstere på jobbet og i løbeskoene. Anne er nemlig en passioneret løber og har i løbet af de sidste 4 år, tilbagelagt hele 14 marathons. Hun træner 6-7 gange ugentligt og er samtidig en aktiv del af det sociale løbefællesskab NBRO Running med base på Nørrebro i København, hvor hun dagligt mødes med andre løbeglade mænd og kvinder.

Sundhed er for Anne mere end bare dét at være aktiv. Det handler om, at være i balance i både krop og sind. Er balancen der ikke, kan man være i nok så god form uden at være glad og lykkelig. Vi har bedt Anne uddybe, hvad sundhed egentlig betyder for hende.

Hvad betyder sundhed for dig?

“Sundhed for mig er ganske enkelt – at føle velvære i egen krop. Der er så mange kropsidealer, slankekure og anbefalinger omkring kost og motionsformer, at det kan være svært at vide hvad der er det rigtige for en selv, men så længe at DU er glad i egen krop og sind, så tror jeg på, at du er et sundt menneske.”

“For mig handler sundhed i høj grad om at skabe en balance. Jeg forsøger at skabe min balance ved at være fysisk aktiv som en del af min sunde livsstil og derfor bruger jeg meget tid i mine løbesko. Det er fantastisk at snøre mine løbesko og drøne derudaf med vind i håret. Det er en frihed og en luksus, som jeg sætter utrolig stor pris på. Derudover går jeg meget op i min kost, da jeg ved, hvad den rette næring betyder for min præstationsevne i løbeskoene og på jobbet– men også min indre følelse af at være i balance. Endvidere er sund kost en vigtig energikilde, og hvis du har overskud til dagligdagen, så tror jeg på, at dagligdagen har overskud til dig, og dermed skabes der en balance.“

“At være i balance i sindet handler for mig om at være lykkelig, at gå på arbejde med et smil på læben samt at have nære venner og familie i sit liv, som betyder noget for en. Sindet har utrolig stor betydning for, hvordan vi føler, at vi har det i kroppen, og jeg mener ikke, at man kan føle sig i balance, hvis der ikke er harmoni mellem krop og sind“.

“At være i balance i sindet handler for mig om at være lykkelig, at gå på arbejde med et smil på læben samt at have nære venner og familie i sit liv, som betyder noget for en. Sindet har utrolig stor betydning for, hvordan vi føler, at vi har det i kroppen, og jeg mener ikke, at man kan føle sig i balance, hvis der ikke er harmoni mellem krop og sind“.

Hvorfor drikker du Frankly Juice?

“Frankly er blevet en del af min daglige rutine. Hver morgen, inden jeg gør noget andet, åbner jeg mit køleskab og drikker et ingefærshot. De gode vitaminer, der booster immunforsvaret, giver mig indre velvære og en rensende følelse, så jeg er klar til at indtage morgenmad og kaffe – og så er smagen fantastisk. Jeg har seriøst aldrig smagt et bedre ingefærshot. Den er frisk og lækker og kan sagtens drikkes uden at skulle tygge i et æble bagefter”.

“Juicerne bruger jeg meget i forbindelse med min aktive hverdag. Jeg arbejder hos Michelle Kristensen – en arbejdsplads hvor der er mange bolde i luften og tingene går hurtigt. For mig er det derfor vigtigt, at opretholde et højt energiniveau hele dagen. Jeg er både personlig træner og derudover er jeg projektansvarlig på flere projekter i virksomheden. Så med mange indtryk i løbet af dagen, forskellige inputs til og fra mennesker og ikke mindst opgaver, så skal energien holdes oppe. Det hjælper Frankly Juice mig med”.

“Velvære er for mig at kunne stå op i weekenden og tage en kold juice ud af mit køleskab og sætte på morgenbordet. Jeg elsker at lave brunch lørdag og søndag, og denne bliver absolut kun bedre af, at man kan drikke en Frankly juice til”.

Franklys arbejde omkring bæredygtighed og økologi, er lige i tråd med de normer og værdier, jeg selv tilstræber at leve efter. Jeg er stor modstander af madspild så dét, at Frankly fx bruger deres overskydende frugtpulp fra juicerne til boller og gødning gør, at det er et produkt jeg både kan og meget gerne vil, identificere mig med.

Anne kan følges på Instagram