Franklyjuice-Joachim-Berthelsen_medium_wkih91

FRANKLY LIFESTYLE – JOACHIM BERTELSEN

Siden 2009 har sporten været en del af Joachims liv, både med udlandsophold og deltagelse ved internationale konkurrencer. Især Asien har en plads i Joachims hjerte. Han har tidligere boet med sin far i Singapore og i den periode udviklet sine kompetencer på wakeboardet, i en grad der måske ikke havde været mulig herhjemme. Man må sige, at Joachim er et godt eksempel på, at hvis man tror på sig selv og tager chancen i henhold til det man elsker, så skal det nok lykkes.

At være professionel wakeboarder sætter naturligvis også nogle krav til en som person, både i henhold til træning, restitution og kost. Derfor er det nærliggende, at snakke om hvad sundhed betyder for en professionel atlet som Joachim:

Helt ærligt – Hvad er sundhed for dig?

“Sundhed kan være mange ting, men for mig er det bl.a. glæden ved at kunne udøve min sport på allerhøjeste plan og den motivation der ligger til grund for det. Derudover er elementerne af høj relevans for min sport, så for mig er der også en form for sundhed i at vælge økologi, da det naturligvis både er en måde at passe godt på mig selv og min krop, men også i særdeleshed på miljøet.”

Der findes så mange juiceproducenter på markedet, så hvorfor Frankly Juice?

”En ting er kvaliteten i produktet, som ikke findes sammenligneligt. En anden ting er værdierne bag. Frankly Juice teamet har en mission om, at skabe mere bæredygtig tankegang hos befolkningen og derigennem skabe øget sundhed både for befolkningen og for miljøet. Det kan lyde lidt voldsomt, men for mit vedkommende betyder det også lidt, at jeg køber ind på mere end bare et juiceprodukt. Det kan jeg godt lide. Jeg forsøger at leve balanceret, hvor der er plads til lidt af det hele, på trods af, at min sport fylder utrolig meget. Men det er en livsstil for mig at være wakeboarder og produkterne passer bare virkelig godt ind i den livsstil. Ærligheden og friskheden i produkterne giver mig den energi og dermed overskuddet som jeg har brug for i min hverdag.”

Følg Joachim Bertelsen på Facebook og Instagram