SÅ ER DEN HER – FRANKLY WATER!

Hvad er Frankly Water?

Kort fortalt er Frankly Water en forfriskende sammensætning af naturligt, dansk postevand og friskpresset, næringsrig saft af citrusfrugt – selvfølgelig koldpresset og økologisk, ligesom vores juicer. Vi er overbeviste om, at de bedste råvarer skaber den bedste oplevelse, og i samarbejde med Aarstiderne har vi nu skabt Danmarks mest naturlige generation af postevand med smag på flaske.

Vi har udviklet to forskellige smagskombinationer – Frankly Water Citron, der består af 7,5% økologisk, koldpresset citronsaft, og Frankly Water Rød Grape, der består af 15% økologisk, koldpresset rød grapesaft. Saften fra citrusfrugterne indeholder blandt andet C-vitamin, der har mange sundhedsmæssige fordele for din krop.

Ikke “bare” vand med smag

“Men hvad er der så specielt banebrydende ved at blande citrusjuice med vand?”. Det kan vi godt svare på! Frankly Water er selvfølgelig skabt med henblik på en fantastisk smagsoplevelse – men deres funktionalitet er ikke tilfældig. Vores indlejrede, danske madkultur byder i høj grad på mange syredannende fødevarer, såsom kød, korn- og mejeriprodukter, alkohol og sukker, som har en negativ effekt på krop og velvære. Vores kroppe har behov for at veje den syredannende kost op med basiske produkter, for at skabe en stabil og sund syre-base balance. Ved at tilføje et twist af citron- eller grapejuice i postevandet påvirkes kroppens PH-værdi positivt, da saften fra citrusfrugterne optages basisk i kroppen. Så ikke nok med, at du slukker tørsten i Frankly Water, så har det faktisk en utrolig positiv virkning på din krop!

Bæredygtigt postevand og naturlige råvarer

Frankly Water er et naturligt supplement til vores juiceprodukter og de går naturligvis hånd i hånd med vores grundlæggende værdier og vores vision om at bidrage til den almene folkesundhed i samfundet.

Vi har stort fokus på bæredygtighed i vores produktion og i vores produkter, og netop derfor består Frankly Water af 100% naturligt, dansk postevand. Fordelen er, at vi bruger ressourcerne der, hvor de findes, frem for at få dem transporteret langvejs fra og bidrage til en miljømæssig CO2-belastning. På den måde skaber vi et mere bæredygtigt produkt, der udgør en oplagt pendant til de traditionelle kildevandsprodukter, der findes på markedet i dag.

Udover vores bæredygtige tankegang arbejder vi hos Frankly ud fra princippet “what you see is what you get”. Ærlighed og gennemsigtighed er grundsten i vores virksomhed og derfor skaber vi udelukkende rene produkter, der sætter naturlighed i højsædet. Frankly Water er ingen undtagelse – de indeholder ingen kunstig tilsætning af smag, farve eller konservering – KUN økologisk, koldpresset citron- eller grapesaft og vand, intet andet. Så naturligt kan det gøres.

Produkterne kan let nydes med god samvittighed i alle hverdagssituationer. Flasken indeholder 500 ml kompromisløst og forfriskende Frankly Water til en pris på 22 kr. (ekskl. pant), og den praktiske størrelse gør det nemt for dig at have den med i tasken eller på farten, hvor end du skal hen. Du kan få fingrene i din Frankly Water i 110 udvalgte 7-Eleven butikker landet over allerede i dag.

Stay Hydrated with Frankly!