SANDHEDEN OM MÆRKERNE PÅ DIN FRANKLY-FLASKE

Det røde Ø-mærke

Du er med stor sandsynlighed stødt på det lille, røde mærke med teksten “Statskontrolleret økologisk” før. Ø-mærket indikerer, at det produkt, du står med i hænderne, er økologisk – men det er ikke alt. Mærket er nemlig også en garanti for, at produktet er kontrolleret af de danske myndigheder, og at der jævnligt føres kontrol med de virksomheder eller jordbrug der producerer, forarbejder, pakker eller mærker den økologiske vare i Danmark. Det giver dig en sikkerhed om, at alle de danske råvarer, vi bruger til vores juice, udelukkende er økologiske – hvilket gør din Frankly 100% økologisk – og det er vi stolte af!

Det grønne EU økologilogo

Det lille grønne mærke, med stjerner formet som et blad, er måske lidt mere ukendt – men har ikke desto mindre en lige så stor betydning. Logoet forsikrer dig om, at produktet kun er lavet på økologiske råvarer, uanset hvilket EU-land de kommer fra. For altid at sikre den bedste kvalitet af de råvarer vi bruger til vores koldpressede juice, er vi nogle gange nødt til at bruge råvarer fra andre europæiske lande – selvfølgelig altid økologiske, og det er dét, som det grønne EU økologilogo indikerer: Sikkerhed om et 100% økologisk produkt, der er produceret og kontrolleret efter retningslinjerne for økologi i EU.

Genanvendelig flaske

Det lille sort-hvide mærke, med de to pile, er en indikation på, at Frankly-flaskens emballage er genanvendelig. Den kan sorteres som hård plast – og det kan du hjælpe til med at gøre. Ved at sortere dit affald og sørge for, at flasken kommer i en skraldespand til hård plast, er du med til at forlænge dens levetid og derved skåne miljøet. Vidste du for eksempel, at det udleder langt mindre CO2 at fremstille plastikflasker af genbrugsplast, frem for at producere dem fra ny? Det er den lille vaneændring, der gør den store forskel, og det vil vi gerne støtte op om.

Hos Frankly Juice vil vi gerne give dig et rent og ærligt produkt, der er lavet af de bedste råvarer. Lige netop derfor, er økologi en vigtig del af vores forretning. Mærkerne på vores Frankly Juice-flasker sikrer, at du som forbruger ved lige præcis hvad du får, når du vælger din Frankly Juice. Læs mere om øko-mærkerne, hos miljø- og fødevarestyrelsen her.

Tørstig efter mere? Nu ved du hvad mærkerne på Frankly-flasken betyder. Så hvis du også elsker økologi og koldpress, så klik ind forbi Aarstiderne lige her og bestil en kasse blandede Frankly Juice – leveret lige til døren.