Frankly_is_til_blog_bgjp6r

SOMMERENS SUNDESTE OG NEMMESTE IS

De hjemmelavede is er et sikkert hit, hvis du mangler en sjov aktivitet, som du kan lave sammen med børnene i sommerferien. Opskriften er lige til at gå til, så isglade i alle aldre kan være med. De farverige ispinde er desuden 100 % økologiske, fri for farvestoffer og uden tilsat sukker, hvilket gør dem til det oplagte sunde alternativ til børnene.

Du behøver ingen ismaskine eller andre, dyre remedier for at komme i gang. Det eneste du skal gøre, er at vælge din yndlings-Frankly og følge de tre trin herunder. Velbekomme!

Det skal du bruge til tre is:

– 1 Frankly Juice (bestil her)
– Isforme + ispinde (kan købes hos isenkræmmere og supermarkeder)
– En fryser 😉

Sådan gør du:

1. Vask formene rene, hvis de ikke har været i brug før.
2. Hæld din ynglings-Frankly ned i formen.
3. Frys.

Lav isene dagen inden, du skal bruge dem. Efter en nat i fryseren er de præcis som de skal være: Iskolde, sunde sommerfristelser med masser af smag. Så er der forfriskninger til en varm solskinsdag på stranden eller dessert til grillaftenen. Mums!

Tip: Prøv at tilsætte lidt bær eller frugt, når du hælder juicen op i formene, fx blåbær, vandmelon eller ananas. Det gør isen ekstra frisk og giver lidt sødme. Vil du have en mere cremet is, så blend lidt avocado i juicen, inden du fryser den. Det giver en rigtig lækker, blød konsistens.

Is er ikke det eneste, som du kan bruge Frankly Juice til. Vores juice og ingefærshots kan bruges bredt i den daglige madlavning, hvor de fungerer som autentiske, naturlige smagsgivere i alt fra wokretter til salatdressinger. Du kan også mikse juicerne i drinks, hvis der skal gang i sommerens havefest. Find inspiration til dine sommerdrinks her, hvor vi giver opskriften på vores tre yndlingscocktails.