2_v4omye

STILIKON PÅ BURGERMISSION

Efter at have drevet egen konsulentvirksomhed i nogle år, tiltrådte han for nylig stillingen som marketing- og kommunikationsansvarlig for burgerrestauranten Sliders i København. Han har en mission: Virgil Nicholas vil etablere brandet så grundigt i målgruppens bevidsthed, at Sliders bliver en institution.

Det høje ambitionsniveau kommer af en stærk passion for sit arbejde. Virgil Nicholas arbejder meget, og han har på egen krop mærket, hvordan en usund livsstil påvirker ham negativt på jobbet – og i livet. Derfor er han nu meget bevidst om sin sundhed.

Men hvordan hænger sundhed lige sammen med saftige burgere fulde af smeltet ost og bacon? Og stiller det særlige krav til ens sundhed at være stilikon?

Hvad betyder sundhed for dig?

”Sundhed for mig er bevidsthed, at man er bevidst om sin tilværelse. At man ikke bare knokler gennem livet uden at se sig om, men at man stopper op og tænker: Er det her en sund beslutning, jeg træffer? På et tidspunkt var jeg meget påvirket af, at jeg altid havde hovedpine, og jeg forstod ikke hvorfor, før jeg fandt ud af, at jeg var så meget en arbejdshest, at jeg glemte at spise og drikke. Så banalt, egentlig. Jeg var træt og uoplagt, men i takt med, at jeg blev bevidst om at få den rigtige næring, kunne jeg tænke klart hele vejen. Det er bl.a. derfor jeg ofte har en Frankly Juice med i tasken.”

”Det er klart, at hvis man virkelig vil være ’healthy living’ 100 %, så strider Sliders og sundhed mod hinanden, men det er ikke sådan, jeg er. Alt skal ikke være så stringent, at jeg skal tænke over hvert et skridt, jeg tager i mit liv, før jeg tager det. Jeg ved jo godt, at jeg ikke kan spise burger hver dag, hvis jeg vil have et sundt helbred. For mig er sundhed mere end mad og kalorier. Sundhed handler også om at være glad. Dengang jeg ikke var bevidst om at få de vitaminer, jeg havde brug for, kunne jeg have dårlige dage. Men det er vigtigt at finde det der frem, som man kan grine ad. Hvis nogen mangler et lille grin i dagen, så vil jeg gøre, hvad jeg kan for at give dem det. Det er også sundhed.”

”Jeg ville have svært ved at være et stilikon, hvis jeg ikke var sund. For stil handler ikke bare om mode. En stil er tidsløs. Stil er en forståelse af, hvordan man gebærder sig i et sprog, i en situation, i et selskab, i sit tøj og i sin holdning. Så sundhed har meget at sige i forhold til, hvad jeg gerne vil udstråle. Også i forhold til, hvordan jeg gerne vil have, at tøjet sidder. Jeg er nødt til at holde min krop ved lige, for at T-shirten falder, som den skal. Der er mange, der underkender de gode pasformer i tøj, fordi de tror, at hvis de køber en T-shirt, så sidder den jo bare. Men du er lige så meget med til at skabe tøjet, som tøjet skaber dig, og det synes jeg er en vigtig regel, når man klæder sig på.”

Hvorfor drikker du Frankly Juice?

”Jeg mærker, at det gør en forskel. Jeg har jo oplevet, at det gør noget godt for mig at få de vitaminer, jeg skal have, og Frankly Juice er en nem måde at få næringen på. Det smager godt, og alt, der er i, er naturligt. Det er en kæmpe win. Jeg kan især godt lide Frankly Juice om morgenen. Morgenmad er et af mine vigtigste måltider, fordi den giver mig energi til resten af dagen. Udover at spise æg eller yoghurt for eksempel, så tager jeg mig altid et glas vand og en Frankly Juice, for juicen giver mig vitaminer, som jeg ikke nødvendigvis får andre steder.”

”Ingefærshottet fra Frankly Juice har jeg altid med mig, for så ved jeg, at hvis jeg er ved at blive træt, så kan jeg tage et shot, og det hjælper! Det er blevet lidt et drug. Når jeg ikke har den i tasken, så kan jeg mærke, at jeg savner det der ekstra skud.”

Følg Virgil på Instagram her