TRE FORFRISKENDE COCKTAILS I VARMEN

Sommer rimer på cocktails (jo, det gør!), og derfor indleder vi årets første sommermåned med opskrifter på de tre cocktails, som vi glæder os mest til at nyde under parasollen på de varme dage. For selvom vi er “all about” sundhed, drikker vi drinks – og med ren samvittighed – sundhed handler nemlig ikke kun om kost og motion, men om velvære både fysisk, psykisk og socialt. Med vores tre opskrifter får du ovenikøbet din daglige Frankly-vitaminbombe sammen med din drink. What’s not to like?!

Drinksene skal hverken shakes eller andet i stil med Tom Cruises optræden i ‘Cocktail’. Ryst blot juicen inden du mikser – resten er op til dig.

Grøn G&T’er

Gin og tonic er en evig klassiker, og den er ekstra lækker med en skive agurk i. Vi tager det grønne pift til næste niveau med Franklys grønne agurkejuice.

Til fire personer:
8 cl gin
1 grøn Frankly Juice med agurk
Tonicvand
Isterninger
Friskkværnet peber

Greyhound med grenadine

Det simple er sommetider det bedste, og den her opskrift bliver hverken enklere eller lækrere. Vi synes, den er bedst med en smule grenadine i som kontrast til den bitre grape.

Til fire personer:
8 cl vodka
1 Frankly grapefrugtjuice
En smule grenadine, hvis cocktailen skal have lidt sødme
Isterninger

Mørk margarita

Margarita er i originalversionen lavet på limejuice, hvilket giver cocktailen sin lyse, fine farve. Vi kan godt lide at tilføre den lidt mørk mystik ved at skifte limejuicen ud med rødbedejuice. Skal der endnu mere “icing on the cake”, så lav en saltkant på glasset, inden du skænker drinken op: Fugt glassets kant og dyp kanten i fint salt.

Til fire personer:
8 cl tequila
1 lilla Frankly Juice med rødbede
Et skvæt cointreau
Isterninger
Evt. salt til kanten af glasset

Find Frankly

Vil du hellere gå ud, når uret slår drinks-tid? Hos Sticks’n’Sushi og Cock’s & Cows bruger de rene safter fra Frankly Juice i deres cocktails. Så her er du sikret økologiske, koldpressede safter i din cocktail.