FOOD HACK

Her finder du inspiration til hvordan du kreativt kan bruge vores produkter i din madlavning.

CURRY CURCUMA

Curcuma er gurkemejens oprindelige navn og kendes bl.a. som pulveret der giver karry dens gule farve. Gurkemeje er dog ikke bare pulver, men en yderst potent rod i familie med ingefær. Vi presser saften af gurkemeje, ingefær, rød chili, citron og æble i et af vores shots og udover at tage en slurk hver morgen, så benytter vi det flittigt både i karry retter og supper, som perfekt naturligt, friskt krydderi.

VEGANSK PLANTEPØLSE

I et samarbejde med virksomheden PLANTEPØLSEN, leverer vi pulp fra vores produktion til videreudvikling af veganske plantepølser. På Nørrebro i København har PLANTEPØLSEN en butik, hvor man kan nyde disse bæredygtige pølser, som vi helt klart kan anbefale.

Juicer du selv derhjemme, kan du også bruge ideen til, at anvende alle de gode fibre til egen produktion af enten plantepølser, falafler eller grøntsagsbøffer.

Frankly-marinade-blog_eco3r3

Marinade opskrift

Skal dit kød være rigtig mørt? Prøv det her trick hvor vi har anvendt vores ingefærshot i en mariande.

Ingefæren har en rigtig god virkning på kødets mørning og så giver det samtidig god kant i smagen.

Se opskrift