ERHVERV

Vi har mulighed for at levere i hele landet, enten direkte i Københavns-området eller gennem Foodservice-partnere i hele Danmark. Kontakt os for en skræddersyet løsning til dit behov.

Udfyld nedenstående formular eller ring direkte på tlf.: 53 53 85 51

KONTAKT

LÆS MERE OM VORES LEVERINGS LØSNINGER TIL ERHVERV HERUNDER

AARSTIDERNE ERHVERV

Se mere om hvordan du gennem Aarstiderne kan få leveret vores produkter til din virksomhed.

bestil til erhverv

HØRKRAM FOODSERVICE

Er du kunde hos Hørkram har du mulighed for at få vores produkter leveret den vej igennem. Bestil online hos Hørkram eller kontakt os eller Hørkram for mere information.

FRANKLY HOS HØRKRAM

ØVRIGE FOODSERVICE PARTNERE

Gennem CATERING ENGROS og DANSK CATER er det ligeledes muligt at få leveret vores produkter. Kontakt os eller din kontaktperson hos den respektive foodservice partner for mere info om muligheder og pris.

SE KUNDE EKSEMPLER HERUNDER

CAFE, BAGERI, RESTAURANT

Vi leverer bl.a. til bagerikæden Emmerys, cafeerne Far’s Dreng og restaurant kæden Cocks & Cows.

Michelle-kristensen_echzq5

KONTOR, VIRKSOMHED, KANTINE

En fast ugentlig levering til kontoret eller et ekstra boost i virksomheden en gang om måneden? Vi leverer på mange forskellige måder sundhed til arbejdspladsen. Derudover bliver vores produkter med stor succes benyttet som servering i kantiner og salg i in-house cafeer i større virksomheder. Mulighederne er mange.

EVENTS & MØDEFORPLEJNING

Vi leverer i høj grad til både store og små events, hvor virksomheder ønsker kvalitets forplejning, der kan skabe en yderligere oplevelse i eventet. Derudover er både juice og shots populære som møde forplejning både ved specifikke lejligheder eller som fast del af den mødeforplejning man tilbyder sine kunder på daglig basis.