PRIVAT

Som privat person er der forkellige muligheder for enten at få vores produkter leveret til døren eller finde dem hos diverse forhandlere.

FRANKLY SUPPLY

Find kassen “Dit daglige Frankly Boost” i webshoppen Frankly Supply

Gå til shoppen

Grøntsagsjuice

AARSTIDERNE

Du kan få leveret forskellige kasser og varianter til døren med Aarstiderne. Og du kan sagtens nøjes med kun at købe Frankly Kassen, hvis du skulle være i tvivl.

BESTIL

IRMA

I Irma butikker kan du finde et fast sortiment af 13 forskellige produkter. 3 af vores juice, 3 af vores water, 3 af vores shots samt vores 4 nøddedrikke.

Mere info på Irma.dk

COOP BUTIKKER

I udvalgte Kvickly og SuperBrugsen butikker kan du finde 2 af vores shots varianter i både 60 og 500 ml.

Se mere på coop.dk

NEMLIG.COM

Vi har lanceret et udvalg af vores juice og shot sortiment hos Nemlig.com, således at du altid kan få din Frankly med, når du handler online.

Se udvalget her

MENY

I  udvalgte Meny butikker kan du finde vores sortiment af både ingefærshots og juice. Blandt butikkerne er Rødovre, Roskilde, Køge, Frederiksberg, Amager, Hellerup, Charlottenlund, Nordhavn, Nærum, Hørsholm, Allerød, Rungsted, Lyngby og Bagsværd.

REMA 1000

Hos Rema 1000 finder du vores små 60 ml shots på køl i convenience og grønt afdeling.

Køb hos Rigtigmad.dk

7-eleven

Vi har lanceret et grønt samarbejde med 7-eleven, hvor vi i et co-brandet label tilbyder 3 af vores juice varianter. Ydermere er den grønne tråd i samarbejdet, at vi også leverer pulp til surdejsboller, som bages af Jalm & B og sælges i 7-eleven.

Circle K

230 tanktstationer har taget et udvalg af vores convenience juice og ingefærshots i sortiment, så du altid kan få et naturligt boost når du er på farten.

EMMERYS BAGERIER

Du kan finde et udvalg af vores juice og shots på hylderne i alle Emmerys bagerier landet over.

Se mere om lokationer

HOLMS BAGER

I Holms Bager butikker i København kan du finde et udvalg af vores produkter. De er lokaliseret med to butikker i illum, en på Amager og en i Frederiksberg Centret.

GREEN NEIGHBOOR

Hos vores venner fra Aarhus kan du både finde vores juice produkter og en masse lækre veganske og vegetariske retter. Økologi og kvalitet er helt klart et nøgleord for drengene bag dette koncept og det kan vi godt lide.

Se mere

FARS DRENG

I indre København har Fars Dreng to hyggeligt indrettede cafeer med masser af lækre brunch og frokost retter på menuen. De serverer i øvrigt vores juice og shot produkter som en del af konceptet. Klart et besøg værd.

THE FOODSTALL

I Odense er The Foodstall repræsenteret med 2 lokationer, hvor de serverer friske salater, sandwich, snacks og drikkevarer. De presser selv en del juice i cafeerne, men har ligeledes vores koldpressede juice og shots som en del af udvalget.

SE FOODSTALL LOKATIONER

MØLLER KAFFE & KØKKEN

På Nørrebro i København får du nogle seriøse serveringer der både tilfredsstiller øjne og smagsløg. Udover deres fantastiske udvalg af mad og snacks, så serverer de ligeledes et udvalg af vores juice varianter, varierende i henhold til sæsonerne.

Q8

Ca. 100 tankstationer hos Q8 er i proces med at udvikle et mere bæredygtigt udvalg af drikkevarer og her er vi blevet en del af sortimentet, så her kan du også finde et udvalg af vores convenience produkter.