Grøntsagsjuice

PRIVAT

Som privat person er der forkellige muligheder for enten at få vores produkter leveret til døren eller finde dem hos diverse forhandlere.

VORES WEBSHOP

I vores webshop kan du nemt bestille vores FRANKLY-BOOST kasse til levering lige til din dør.

Grundet denne tid vi befinder os i pt. har vi lanceret en midlertidig privat leverings løsning til dig der bor i og omkring København. Bor du udenfor København, kan du afhente kassen hos os eller bestille via Aarstiderne nedenfor til levering.

Gå til shoppen

Grøntsagsjuice

AARSTIDERNE

Du kan få leveret forskellige kasser og varianter til døren med Aarstiderne. Og du kan sagtens nøjes med kun at købe Frankly Kassen, hvis du skulle være i tvivl.

BESTIL

IRMA

I Irma butikker kan du finde et fast sortiment af 13 forskellige produkter. 3 af vores juice, 3 af vores water, 3 af vores shots samt vores 4 nøddedrikke.

Mere info på Irma.dk

COOP BUTIKKER

I udvalgte Kvickly og SuperBrugsen butikker kan du finde 2 af vores shots varianter i både 60 og 500 ml.

Se mere på coop.dk

7-ELEVEN

Vi har lanceret 2 af vores nøddedrikke i 80 udvalgte 7-eleven butikker og bidrager dermed med noget økologisk, vegansk og laktosefrit på farten.

MENY

I 5 udvalgte Meny butikker kan du finde vores 3 shot varianter både i 60 og 500 ml. Rotunden, Nordhavn, Lyngby, Borups Alle og Charlottenlund er hvor du indtil videre kan finde dem.

RIGTIGMAD.DK

Du kan selv vælge varianter og mængder leveret til døren, med et abonnement hos Rigtigmad.dk

Køb hos Rigtigmad.dk

EMMERYS BAGERIER

Du kan finde et udvalg af vores juice og shots på hylderne i alle Emmerys bagerier landet over.

Se mere om lokationer

HOLMS BAGER

I Holms Bager butikker i København kan du finde et udvalg af vores produkter. De er lokaliseret med to butikker i illum, en på Amager og en i Frederiksberg Centret.

GREEN NEIGHBOOR

Hos vores venner fra Aarhus kan du både finde vores juice produkter og en masse lækre veganske og vegetariske retter. Økologi og kvalitet er helt klart et nøgleord for drengene bag dette koncept og det kan vi godt lide.

Se mere

FARS DRENG

I indre København har Fars Dreng to hyggeligt indrettede cafeer med masser af lækre brunch og frokost retter på menuen. De serverer i øvrigt vores juice og shot produkter som en del af konceptet. Klart et besøg værd.

THE FOODSTALL

I Odense er The Foodstall repræsenteret med 2 lokationer, hvor de serverer friske salater, sandwich, snacks og drikkevarer. De presser selv en del juice i cafeerne, men har ligeledes vores koldpressede juice og shots som en del af udvalget.

SE FOODSTALL LOKATIONER

MØLLER KAFFE & KØKKEN

På Nørrebro i København får du nogle seriøse serveringer der både tilfredsstiller øjne og smagsløg. Udover deres fantastiske udvalg af mad og snacks, så serverer de ligeledes et udvalg af vores juice varianter, varierende i henhold til sæsonerne.