PRODUCTION

Here you can read about our core values ​​and why we do as we do.

ØKOLOGI

We use only organic ingredients from the Seasons, for your sake and for the benefit of the environment. The seasons are the guarantor of sustainable ecology, in relation to their policies on transport and use of seasonal raw materials. At the same time, there is a quality guarantee associated with pesticide controls, so that we can say with certainty that our products are pure and natural. The ecology ensures that we save the groundwater and the soil in general from the encounter with pesticides and it is a great value for us to be able to make a positive contribution in that direction. At the same time, it benefits you in the form of completely honest juice.

KOLDPRES

Koldpresning er en skånsom metode hvorpå man kan udvinde saft fra frugt og grøntsager og samtidig bevare mest mulig naturlig smag og næring. Vi presser med store special designede maskiner til formålet og har derfor mulighed for at udvinde en helt unik kvalitet af saft fra råvaren. Derudover er vores presseri afkølet til 2 grader, for at give de bedste vilkår for råvarerne, således at vi kan tilbyde dig det bedste juice produkt. Kølekæden er ekstremt vigtig i forbindelse med produktion af helt friske juice produkter, da det har positiv indvirkning på bevarelse af smag, farve og næringsstoffer.

DANSK PRODUCERET

Vi presser friskt 5 gange om ugen i vores eget presseri i Brøndby. Det er en stor del af hele vores koncept, at produktionen er i egne hænder. Det har det været fra start af og noget som vi altid vil bevare. I presseriet har vi friske passionerede mennesker ansat til at varetage planlægning, presning, tapning og pakning. Det betyder at vi er ekstremt tæt på hele produktions processen og ved hvad der sker fra produktion til produktion. Vi ønsker at være helt ærlige i vores udtryk – og derfor skal vi altid vide hvordan tingene foregår, for trygt at kunne garanterer kvaliteten overfor dig som kunde.

FRA KØKKENBORDET TIL STOR PRODUKTION

Det er ikke nogen hemmelighed at den rejse vi har været på fra køkkenbordet til idag, har været noget af det hårdeste vi alle nogensinde har været igennem. Fordi en ting er at have en god ide og skabe den derhjemme, men at skalere det til en bæredygtig forretning og overvinde alle de udfordringer og bump der kommer på vejen er noget helt andet. Vi er glade for det vi er lykkedes med og ser stolt og taknemmeligt tilbage på flere af de niveauer vores lille virksomhed har været igennem. Første step fra køkkenbordet tog os til et lille lokale på Amager, som vi producerede og leverede direkte fra det første år. Herefter fik vi en investering som gjorde det muligt for os, at bygge egen mindre produktions hal i Københavns Nordhavn. Efter 3 år netop her, flyttede vi i april 2018 til 1700 kvadratmeter i Brøndby og har løbende øget kapaciteten i de nye lokaler. Vi er langt fra i mål med at skabe det vi vil og den bæredygtige forretning som vi skal være, men vi er på vej og vi håber i vil fortsætte med at tro på den lille Frankly bevægelse vi er blevet, hvor målet er at skabe helt ærlige produkter med et miljø – og sundhedsmæssigt fokus.