TEAM FRANKLY

Mød vores lille familie og læs mere om hvem der er hvem.

CHRISTIAN BOWALL & CHRISTIAN SEIERSEN

Vi har i 2014 stiftet Frankly Juice og driver til daglig virksomheden. Vi startede 3 mand, som alle havde arbejdet som en del af Joe & The Juice og kendte både hinanden og branchen derfra. Vi så et hul i markedet for et 100% økologisk, friskt og koldpresset produkt, så kort sagt var målet, at springe over hvor gærdet er aller højest, for at lave det bedste og mest sundheds og miljø fokuserede juice og shot produkt på markedet. Med erfaring fra både øvrige fødevarevirksomheder og uddannelser skabte vi konceptet og det første produkt sortiment. Ideen med at produkt og koncept skal være 100% gennemsigtigt og ærligt, så forbrugeren ikke snydes til at tro at vi er mere end vi er, fik os på sporet af udtrykket “helt ærligt”. Det blev sidenhen oversat til det engelske udtryk “Frankly”, med samme betydning og har siden første gang vi fandt ordet, været printet i vores hoveder som det perfekte navn til det brand og den bevægelse af ærlighed vi ønsker at skabe.

NIKOLAJ SEIERSEN

Nikolaj har været med helt fra starten på køkkenbordet. Som lillebror til den ene Christian, var han en ung hjælpende hånd på siden, som meget hurtigt blev en essentiel del af virksomheden. En lille iværksætter historie i iværksætter historien kan man sige. Han blev i løbet af det første år medansvarlig for produktionen og tog fra 2015 helt over på posten som produktionsansvarlig. Herefter fulgte 3 rigtig hårde år med udvikling og udbyggelse af produktion og sortiment. En indsats virksomheden ikke kunne have været foruden og som hans alder taget i betragtning har været noget af en bedrift. Han startede som 17-årig og videregav som 22-årig i 2018 produktionsansvaret. Med sin indsats har Nikolaj fået anparter i virksomheden og idag arbejder han primært med salg, marketing og events, hvorfor det ofte kan være hans ansigt man vil møde derude. Han kan historien fra start til nu og kender alle processer, hvorfor han er perfekt til at formidle koncept og produkter.

NIKOLAJ SEIERSEN & FRANKLY JUICE - FRA KØKKENBORDET TIL STORPRODUKTION

MICHAEL SNEHOLDT

Michael startede i 2015 som deltids chauffør og leverede dagligt vores produkter til både virksomheder og cafeer i og omkring København. Sidenhen blev han også en del af produktionen og fortsatte således i flere år, mens vores virksomhed udviklede sig både med større kunder og produktions mængder, som ligeledes har krævet nye logistik samarbejder. Idag har vi samlet logistik ansvaret hos Michael, som sørger for at de rette mængder bliver pakket og leveret både direkte til kunder, gennem grossister og Foodservice partnere. I den forbindelse er han også et vigtigt led imellem produktion og administration, da disse to områder naturligvis taler enormt meget sammen. Michael er ligesom en stor del af vores ansatte, en virksomhedens mand, som brænder for værdierne bag konceptet og som af den grund er blevet hængende og både har investeret dyrebar tid og penge i vores lille virksomhed.

PATRICK ENGBO

Patrick er vores driftsleder og manden der på sin måde holder alt sammen her i Frankly. Han kom til for et par år siden og er blevet en vigtig del af operationen. Tidligere har han bl.a. arbejdet hos Novo Nordisk og som engelsk Country Manager for Joe & The Juice. Det er også herfra vi kender Patricks værdi og kompetencer. I dagligdagen har Patrick et overordnet ansvar for alt vedrørende driften, herunder indkøb, produktionsplanlægning, vedligeholdelse af produktion og logistik samt hele det økonomiske perspektiv der ligger i at drive en produktionsvirksomhed med avancer og råvarer procenter. Han har det overordnede personaleansvar for produktionsleder, logistikansvarlig og produktionsansatte. En uundværlig kapacitet i en vækst virksomhed som vores.

NICK BUGEJAS

Nick er vores Produktionschef og kom til i starten af 2018 med erfaring fra tidligere produktionsvirksomheder. Han overtog rollen som Produktionsansvarlig i forbindelse med vores flytning til Brøndby i april 2018. Han har med sin erfaring og arbejdsomme tilgang formået at skabe rammer og strukturer for produktionsgangene, som var højest nødvendige for at bevare fokus og effektivitet i en virksomhed der vokser og løbende ændrer sig. Nick har været med til at skabe en god holdånd i og omkring produktionen, ved selv at gå forrest og knokle når der er aller mest brug for det. Noget som er en stor del af den kultur vi gerne har ville skabe fra start og som Nick har været rigtig god til at eksekvere på.

EMIL & VIKTOR

De her to drenge har været en del af vores setup mere eller mindre siden vi flyttede til Brøndby. Du har nok set deres navne på din juice eller shot, fordi det ofte er dem som presser og tapper. De arbejder begge fuldtid i vores produktion og selvom det er dem som er gemt allermest væk både i kølerum og termotøj, så er det dem vi slet ikke kan undvære. Det er præcis disse gutter som sørger for at saften bliver presset og tappet som den skal og uden dem ville der ikke være nogle produkter. Det er dem som nogle dage står tidligt op for at starte produktionen inden vi andre er vågne og dem som andre dage lukker produktionen når vi andre er gået hjem. De arbejder på forskudte tidspunkter ift. de skæve bestillings vinduer og produktions deadlines som vi arbejder med, når vi udelukkende producerer friskt til ordre. Det er ligesåvel dem som står for skud når maskinerne vælger at holde pause og går i stykker og af den grund er nødt til at få problemerne løst før der kan arbejdes videre. Deres indsats er nødvendig og værdsat.

ZANDER, RASMUS, LUKAS & TIM

Vores kære pakkedrenge har været en del af vores setup siden vi flyttede til Brøndby. De bor allesammen i området og er skolekammerater og gode venner. Før arbejdede de hver især forskellige steder, men da vores pakke setup blev udbygget med bl.a. Coop og Irma som kunde havde vi brug for friske hænder og de fire venner blev ansat. Selvom de tager deres ansvar og arbejde meget seriøst kan deres skøre ungdommelige energi ikke undgå at smitte af på resten af organisationen. Og uanset om deres musik smag er et kapitel for sig, så er vi ualmindeligt glade for at have dem som en del af familien. De elsker at kunne være på arbejde sammen og lytte til deres yndlings musik imens og føler at det er det perfekte arbejde for unge mennesker som dem. En ting som er unikt for os at kunne skabe en ramme for. Så når du på kontoret, i cafeen eller i supermarkedet tager produktet ud af dens kasse, så er det drengene her som har pakket det til jer.

DANIEL SINDAHL

Daniel er vores kvalitetsansvarlige og manden som styrer vores processer forbundet med hygiejne i og omkring produktionen. Det omfatter bl.a. daglige og ugentlige kontroller ift. rengøring, produktions flow, pH-niveau i produkter m.m. Derudover håndterer Daniel faste mikrobiologiske og sensoriske tests og er overordnet ansvarlig for flere af de innovative udviklingsprojekter vi er en del af og som du i øvrigt kan læse mere om i menu punktet Nørderi  – forskning. Daniel er uddannet fødevareingeniør og har erfaring fra tidligere virksomheder såsom Chr.Hansen. Han er pt. ved at færdiggøre sin kandidat til Dairy Science & Technology (Mejeri ingeniør), sideløbende med hans virke hos os.