TEAM FRANKLY

Mød vores lille familie og læs mere om hvem der er hvem.

Frankly Juice Christian & Christian

CHRISTIAN BOWALL & CHRISTIAN SEIERSEN

Vi har i 2014 stiftet Frankly Juice og driver til daglig virksomheden. Vi startede 3 mand, som alle havde arbejdet som en del af Joe & The Juice og kendte både hinanden og branchen derfra. Vi så et hul i markedet for et 100% økologisk, friskt og koldpresset produkt, så kort sagt var målet, at springe over hvor gærdet er aller højest, for at lave det bedste og mest sundheds og miljø fokuserede juice og shot produkt på markedet. Med erfaring fra både øvrige fødevarevirksomheder og uddannelser skabte vi konceptet og det første produkt sortiment. Ideen med at produkt og koncept skal være 100% gennemsigtigt og ærligt, så forbrugeren ikke snydes til at tro at vi er mere end vi er, fik os på sporet af udtrykket “helt ærligt”. Det blev sidenhen oversat til det engelske udtryk “Frankly”, med samme betydning og har siden første gang vi fandt ordet, været printet i vores hoveder som det perfekte navn til det brand og den bevægelse af ærlighed vi ønsker at skabe.

NIKOLAJ SEIERSEN

Nikolaj har været med helt fra starten på køkkenbordet. Som lillebror til den ene Christian, var han en ung hjælpende hånd på siden, som meget hurtigt blev en essentiel del af virksomheden. En lille iværksætter historie i iværksætter historien kan man sige. Han blev i løbet af det første år medansvarlig for produktionen og tog fra 2015 helt over på posten som produktionsansvarlig. Herefter fulgte 3 rigtig hårde år med udvikling og udbyggelse af produktion og sortiment. En indsats virksomheden ikke kunne have været foruden og som hans alder taget i betragtning har været noget af en bedrift. Han startede som 17-årig og videregav som 22-årig i 2018 produktionsansvaret. Med sin indsats har Nikolaj fået anparter i virksomheden og idag arbejder han primært med salg. Han kan historien fra start til nu og kender alle processer, hvorfor han er perfekt til at sælge koncept og produkter.

Frankly Juice Forskning
Frankly Juice Michael Sneholdt

MICHAEL SNEHOLDT

Michael startede i 2015 som deltids chauffør og leverede dagligt vores produkter til både virksomheder og cafeer i og omkring København. Sidenhen blev han også en del af produktionen og fortsatte således i flere år, mens vores virksomhed udviklede sig både med større kunder og produktions mængder, som ligeledes har krævet nye logistik samarbejder. Idag har vi samlet logistik ansvaret hos Michael, som sørger for at de rette mængder bliver pakket og leveret både direkte til kunder, gennem grossister og Foodservice partnere. I den forbindelse er han også et vigtigt led imellem produktion og administration, da disse to områder naturligvis taler enormt meget sammen. Michael er ligesom en stor del af vores ansatte, en virksomhedens mand, som brænder for værdierne bag konceptet og som af den grund er blevet hængende og både har investeret dyrebar tid og penge i vores lille virksomhed.

PATRICK ENGBO

Patrick er vores driftsleder og manden der på sin måde holder alt sammen her i Frankly. Han kom til for et par år siden og er blevet en vigtig del af operationen. Tidligere har han bl.a. arbejdet hos Novo Nordisk og som engelsk Country Manager for Joe & The Juice. Det er også herfra vi kender Patricks værdi og kompetencer. I dagligdagen har Patrick et overordnet ansvar for alt vedrørende driften, herunder indkøb, produktionsplanlægning, vedligeholdelse af produktion og logistik samt hele det økonomiske perspektiv der ligger i at drive en produktionsvirksomhed med avancer og råvarer procenter. Han har det overordnede personaleansvar for produktionsleder, logistikansvarlig og produktionsansatte. En uundværlig kapacitet i en vækst virksomhed som vores.

Frankly Juice Patrick Engbo

ANDERS THOBY

Anders er vores nyeste skud på stammen og ansvarlig for produktion og kvalitet. Han styrer teamet og procedurerne omkring produktionen på de over 1000 kvm. Alt fra når råvarerne kommer ind i huset, til presning, tapning og rengøring. Anders har 20 års erfaring med at drive selvstændig produktionsvirksomhed, så han er en passende profil til vores virksomhed og har allerede Frankly-blodet flydende i sine årer. Udover at have det overordnede ansvar for at produktioner går som de skal og at produkt kvaliteten er som den skal være, så er holdånd, træning og kultur omkring de produktionsansatte også et utroligt vigtigt ansvarsområde for Anders, men også for virksomheden generelt.

Frankly Juice Zander, Rasmus, Lukas & Tim

ZANDER, RASMUS, LUKAS & TIM

Vores kære pakkedrenge har været en del af vores setup siden vi flyttede til Brøndby. De bor allesammen i området og er skolekammerater og gode venner. Før arbejdede de hver især forskellige steder, men da vores pakke setup blev udbygget med bl.a. Coop og Irma som kunde havde vi brug for friske hænder og de fire venner blev ansat. Selvom de tager deres ansvar og arbejde meget seriøst kan deres skøre ungdommelige energi ikke undgå at smitte af på resten af organisationen. Og uanset om deres musik smag er et kapitel for sig, så er vi ualmindeligt glade for at have dem som en del af familien. De elsker at kunne være på arbejde sammen og lytte til deres yndlings musik imens og føler at det er det perfekte arbejde for unge mennesker som dem. En ting som er unikt for os at kunne skabe en ramme for. Så når du på kontoret, i cafeen eller i supermarkedet tager produktet ud af dens kasse, så er det drengene her som har pakket det til jer.

PRODUKTIONSTEAMET

Det er gået rigtig stærkt over de sidste par år med udvidelse af sortiment, bredere listings og deraf større og større produktioner. Vi har både fast – og deltidsansatte i produktion og pakkeri og der kommer løbende flere og flere til. Her i slutningen af 2021 er vi oppe på en total medarbejderstab af 27 personer.