Frankly Juice

NØRDERI

Kom i dybden med vores nørderier og hvorfor vi gør som vi gør, både for din og miljøets skyld. Vi er ikke bare en juice producent, men en flok unge mennesker med en tro på at kunne gøre en forskel i fremtiden.

Frankly Juice Bæredygtighed

PRODUKTION

Vi startede hjemme på køkkenbordet i 2014 med et mål om at lave helt friske og ærlige produkter – deraf navnet FRANKLY, som betyder “helt ærligt”. Det er vi lykkedes med og selvom køkkenbordet er blevet større er det stadig samme kompromisløse kvalitet.

Se mere om vores produktion

FORSKNING

Lige siden 2014 har vi samarbejdet med Laborantskolen i København omkring innovative forsknings projekter, der bl.a. har kunne revolutionere frisk juice kategorien og dokumentere kvaliteten af vores produkter. Derudover har det resulteret i, at vi er blevet partner på løbende innovative projekter, som vedrører fremtidens fødevare produktion. Læs mere hvis du synes det lyder spændende.

Læs mere om vores forsknings projekter

Frankly Juice Forskning
Frankly Juice Bæredygtighed

Bæredygtighed

Bæredygtighed er efterhånden et ord, som alle har hørt, men måske ikke helt har føling med. Vi skal nu heller ikke gøre os til eksperter, men har dog sat os rigtig meget ind i hvad vi kan gøre for mennesker og miljø herfra. Og det var da også en af de essentielle værdier vi havde fokus på, da vi valgte at starte virksomheden. Selvom “Rom ikke bliver bygget på en dag”, så kan du her læse mere om hvad vi rent faktisk gør for at bidrage positivt på den front.

Læs om vores bæredygtige tiltag

Team Frankly

Fra start af har vi været et team af passionerede stiftere og medarbejdere, som alle har bidraget med hver vores til at vi er godt igang med et lille eventyr. Frankly er blevet en familie for rigtig mange af os og et sted hvor man føler, at det giver mening at være fordi man tager del i at bidrage med noget mere end bare at tappe juice på flasker. Det er en lille bevægelse, hvor vi ønsker at inspirere og gøre en forskel for mennesker og miljø. Det kan være det lyder som en lille kliche, men vi mener oprigtigt talt, at der er rigtig mange mennesker som har svært ved at finde rundt i fødevare junglen. Og med navnet Frankly har vi taget den “ærlige” hat på, for på en sober måde at kunne inspirere folk til at tænke mere over hvilken kvalitet der vælges som den sunde vane og hvilken der vælges som “fredagsslik”, hvis i forstår. Der findes nemlig rigtig mange buzzwords og uigennemsigtigheder derude, som gør det svært at navigere i. Ergo er man som en del af Frankly med til at forsøge at skubbe lidt til den gamle fødevare branche og producenter som forsøger at være noget som de i virkeligheden ikke er. Hos Frankly er vi hvad du ser og længere er den ikke. Hvis du vil se mere om os, så kan du læse videre her.

Se mere om hele teamet bag Frankly

Team Frankly Juice