Marinade opskrift med ingefærshot

FRANKLY TRICKET DER GØR DIT GRILLKØD MØRT OG LÆKKERT

Hemmeligheden bag ethvert godt stykke kød er: Marinade! Her er en marinade, der med få ingredienser får kødet til at smage fantastisk og gør kødet lækkert mørt. Hovedingrediensen er Frankly Ingefærshot, hvis rene, friskpressede ingefærsaft og æblejuice indeholder enzymer, der mørner kødet.

Vi håber, at du kan lide det 🙂

 

Det skal du bruge:

  • 3 spsk. Frankly Ingefærshot (bestil her)
  • 2 fed hvidløg
  • 3 spsk. soja
  • 1 spsk. honning
  • 500 g kød efter smag (vi har brugt kylling)

 

Sådan gør du:

1. Pres hvidløget eller hak det fint.
2. Skær kødet ud i den størrelse, du foretrækker.
3. Rør alle ingredienser sammen i en skål.
4. Lad det trække i køleskabet i min. ½ time, inden kødet tilberedes. Jo længere tid kødet trækker i marinaden, jo mere intens bliver smagen og jo mørere bliver kødet. Herefter er det marinerede kød klar til at blive stegt på panden, i ovnen eller på grillen en lun sommeraften.

Tip: Kan du lide marinaden spicy, så smid en smule friskhakket chili i.

Marinade er langtfra det eneste, som du kan bruge Frankly Ingefærshot til. Fx passer shottets naturlige, kraftige smag perfekt til de fleste asiatiske wokretter. Men også vores juicer er gode i madlavningen. Vi kan fx anbefale dig at bruge Frankly Juice i en salatdressing. En god dressing kan gøre underværker for en salat, og med vores meget forskellige juicevarianter har du mange muligheder for at lave en dressing, der passer til netop dén salat, som du kan lide. Står den på drinks sidst på aftenen, kan du også bruge Frankly Juice til at mikse med. Du kan finde inspiration til sommerens cocktails her, hvor vi giver vores bud på lækre cocktails til de varme aftener.

Find mere inspiration til din sommer her, hvor vi viser, hvordan du laver sommerens sundeste og nemmeste is.