VI SØGER LIGE NU

VI SØGER LIGE NU EN:

- KVALITETSCHEF - se nederst.

Key Account Manager

Jobbeskrivelse

Om Virksomheden:

Frankly Juice er en førende økologisk producent af friske og juice, smoothies og ingefærshots med en lidenskab for kvalitet og bæredygtighed. Vi er et ungt team, som er meget ambitiøse og dedikeret for at skabe en forandring indenfor vores produktkategorier. Vores produkter er kendt og elsket i hele Danmark, og vi er på en mission for at udvide vores tilstedeværelse i detailsektoren. Vi søger en erfaren, ambitiøs og engageret Key Account Manager til at hjælpe os med at nå nye højder inden for salg, forretningsudvikling og tilstedeværelse i sektoren.

 

Din rolle

Du vil indtage en ny og afgørende rolle, hvor du får ansvaret for vores detailkunder. Vores virksomhed er på en spændende vækstrejse, og din rolle vil være afgørende for at sikre, at vi fortsætter med at opnå vækst og udvikler os i både DK og efterfølgende udvalgte eksportmarkeder. Du vil have ansvar for kundehåndtering, udarbejdelse og implementering af forretningsplaner herunder lancering af nye produkter, opbygning af stærke relationer både internt og eksternt herunder forhandling af årlige samhandelsaftaler med vores kunder. Du besidder en stærk kommerciel forståelse og en veludviklet evne til at opdage nye forretningsmuligheder, der gør en positiv forskel for vores kunder og forbrugere inden for juice, smoothies og ingefærshots. Hvis du deler vores passion for at arbejde med ”rigtig” juice, smoothies og ingefærshots i én af de mest ærlige, passionerede virksomheder i branchen, så ser vi frem til at møde dig, for at se om vi ikke har en fælles fremtid sammen.

 

Arbejdsområder

I rollen som KAM-ansvarlig hos Frankly Juice har du ansvaret for at vækste salget på vores kunder. Dine opgaver inkluderer at arbejde med vores kunder, levere ugentlige og månedlige salgstal, forecast og samarbejde med resten af det kommercielle team. Du har evnen til at finde løsninger, der sikrer, at de mange vækstmuligheder hos vores kunder realiseres fuldt ud. Derudover navigerer du med sikkerhed gennem årsforhandlingerne i samarbejde med vores CCO og kunderne. Da vi arbejder med både eget mærke Frankly og Private label skal du ligeledes kunne balancere mellem disse muligheder og bruge det strategisk som forhandlingsposition. Vi er på en rejse, hvor vi også ekspanderer internationalt og du vil derfor også være en nøgleperson i detail på tværs af flere lande.

 

Hvad tilbyder vi dig?

Som en del af Frankly Juice i Danmark vil du arbejde i en mindre virksomhed i vækst, med store ambitioner. Du vil blive en del af et ungt, og ambitiøst team med en stor kærlighed til virksomheden og et ønske om at gøre en forskel. Vi har produktion og kontor på Midtager 39 i Brøndby.

 

Hos Frankly Juice giver vi dig muligheden for at udfolde dine talenter fuldt ud, både personligt og professionelt, og du vil spille en væsentlig rolle i det kommercielle team. Rollen inkluderer en markedsbaseret løn, pension og bonus.

 

Dine kvalifikationer og ekspertise:

 • Du har mindst +5 års relevant erhvervserfaring inden for FMCG/DVH (Drikkevarer og Madvarer)
 • Du har et stærkt netværk inden for DVH og evnen til at etablere stærke relationer.
 • Stærke analytiske evner og evnen til at mestre kunsten af forhandlinger.
 • En solid kommerciel forståelse og dyb indsigt i salgsprocesser.
 • Gode kommunikations- og præsentationsevner.
 • En positiv attitude, gå-på-mod, ambitiøs og ikke mindst er du autentisk
 • Og selvfølgelig: du har lyst til at skabe en positiv forandring i DVH.
 • Sprog: Dansk og engelsk

 

Uddannelse: Relevant kommerciel uddannelse på bachelor/kandidat niveau.

 

For yderligere information kontakt venligst Christian Bowall, Chief Commercial Officer på +45 27 28 84 86 eller på CB@franklyjuice.dk

KVALITETSCHEF

Frankly Juice er en førende økologisk producent af frisk juice, smoothies og ingefærshots med en lidenskab for kvalitet og bæredygtighed. Vi er et ungt team, meget ambitiøse og dedikerede til at skabe en forandring indenfor vores produktkategorier. Vores produkter er kendt og elsket i hele Danmark, og vi er på en mission for at udvide vores tilstedeværelse i Danmark og i udlandet.

Vi søger en erfaren, ambitiøs og engageret QA-ansvarlig der vil være med på denne spændende og udviklende rejse.

Hvad tilbyder vi dig?

Som en del af Frankly Juice i Danmark vil du arbejde i en virksomhed i vækst, med store ambitioner. Du vil blive en del af et ungt, og ambitiøst team med en stor kærlighed til virksomheden og et ønske om at gøre en forskel. Vi har produktion og kontor på Midtager 39 i Brøndby. Hos Frankly Juice giver vi dig muligheden for at udfolde dine talenter fuldt ud, både personligt og professionelt, og du vil spille en væsentlig rolle i teamet. Vi er en flad og uformel organisation med selvstændigt ansvar og plads til initiativer.

Vi tilbyder en stilling med mulighed for selvstændigt at præge din hverdag og være med til at sætte retningen for virksomheden indenfor kvalitet og struktur.

Rollen inkluderer en lønpakke efter kvalifikationer samt pensionsordning herunder sundhedsforsikring. Endvidere frokostordning.

Dine primære ansvarsområder:

 • Med reference direkte til virksomhedens direktør, vil du være ansvarlig for kvalitet i Frankly Juice A/S
 • Ansvarlig for kvalitetssystemet, herunder opbygning, drift og videreudvikling.
 • Kontakt med myndigheder og nøglekunder.
 • Ansvarlig for gennemførelse og opfølgning på kundeaudits samt interne audits.
 • Du er ansvarlig for løbende udvikling, stikprøvekontrol og implementering af forbedringer.
 • Ansvarlig for system og proces samt analyse af reklamationer/afvigelser herunder root-cause analyser og præventiveactions og implementering.
 • Ansvarlig for håndtering af incidents, recalls og krisehåndtering relateret til fødevaresikkerhed.

Dine primære kvalifikationer:

 • Du har erfaring fra en tilsvarende stilling, herunder erfaring med
 • Kvalitetsledelse, fødevareproduktion og certificering
 • Du har praktisk erfaring inden for kvalitetsområdet, og er vant til de ovennævnte arbejdsfunktioner samt ansvarsområder.
 • Teoretisk viden eller uddannelse inden for kvalitet og/eller fødevaresikkerhed
 • Erfaring med kvalitetssystemer
 • Erfaring med HACCP og andre internationale fødevarestandarder.
 • Dansk, Engelsk i skrift og tale

 Din personlige profil:

 • Du er struktureret, vedholdende og kompromisløs i søgen efter at levere høj kvalitet.
 • Du er empatisk anlagt, da du har en stor berøringsflade med firmaets ansatte.
 • Du trives med ansvar, og har forståelse for konsekvenserne af de beslutninger du træffer, og de initiativer du starter.
 • Du er vant til at prioritere din arbejdsgang og kan have ”mange bolde i luften”.
 • Du er vant til at rapportere fra dit område til virksomhedens ledelse.
 • Du er en kompetent sparringspartner og tryghedsskabende ekspert.
 • Du er god til at kommunikere professionelt og forståeligt om kvalitet.
 • Du er proaktiv, selvstændig og har en stærk gennemslagskraft.
 • Du er positiv af natur og trives i en travl hverdag med en uformel omgangstone.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Da vi ønsker stillingen besat snarest, inviterer vi løbende til samtale og tager opslaget ned, når vi har fundet vores nye kollega. Send derfor dit CV og en kort, motiveret ansøgning hurtigst muligt dog senest 1. december 2023. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte direktør, Morten Hellesen, tlf. 23723086 eller på e-mail, mh@franklyjuice.dk

 

Vi søger en Key Account Manager

Om Virksomheden: Frankly Juice er en førende økologisk producent af friske og juice, smoothies og ingefærshots med en lidenskab for kvalitet og bæredygtighed. Vi er et ungt team, som er meget ambitiøse og dedikeret for at skabe en forandring indenfor vores produktkategorier. Vores produkter er kendt og elsket i hele Danmark, og vi er på en mission for at udvide vores tilstedeværelse i detailsektoren.

Din rolle: Du vil indtage en ny og afgørende rolle, hvor du får ansvaret for vores detailkunder. Vores virksomhed er på en spændende vækstrejse, og din rolle vil være afgørende for at sikre, at vi fortsætter med at opnå vækst og udvikler os i både DK og efterfølgende udvalgte eksportmarkeder. Du vil have ansvar for kundehåndtering, udarbejdelse og implementering af forretningsplaner herunder lancering af nye produkter, opbygning af stærke relationer både internt og eksternt herunder forhandling af årlige samhandelsaftaler med vores kunder. Du besidder en stærk kommerciel forståelse og en veludviklet evne til at opdage nye forretningsmuligheder, der gør en positiv forskel for vores kunder og forbrugere inden for juice, smoothies og ingefærshots. Hvis du deler vores passion for at arbejde med ”rigtig” juice, smoothies og ingefærshots i én af de mest ærlige, passionerede virksomheder i branchen, så ser vi frem til at møde dig, for at se om vi ikke har en fælles fremtid sammen.

Arbejdsområder: Rollen som KAM-ansvarlig hos Frankly Juice har du ansvaret for at vækste salget på vores kunder. Dine opgaver inkluderer at arbejde med vores kunder, levere ugentlige og månedlige salgstal, forecast og samarbejde med resten af det kommercielle team. Du har evnen til at finde løsninger, der sikrer, at de mange vækstmuligheder hos vores kunder realiseres fuldt ud. Derudover navigerer du med sikkerhed gennem årsforhandlingerne i samarbejde med vores CCO og kunderne. Da vi arbejder med både eget mærke Frankly og Private label skal du ligeledes kunne balancere mellem disse muligheder og bruge det strategisk som forhandlingsposition. Vi er på en rejse, hvor vi også ekspanderer internationalt og du vil derfor også være en nøgleperson i detail på tværs af flere lande.

Hvad tilbyder vi dig? Som en del af Frankly Juice i Danmark vil du arbejde i en mindre virksomhed i vækst, med store ambitioner. Du vil blive en del af et ungt, og ambitiøst team med en stor kærlighed til virksomheden og et ønske om at gøre en forskel. Vi har produktion og kontor på Midtager 39 i Brøndby. Hos Frankly Juice giver vi dig muligheden for at udfolde dine talenter fuldt ud, både personligt og professionelt, og du vil spille en væsentlig rolle i det kommercielle team. Rollen inkluderer en markedsbaseret løn, pension og bonus.

Dine kvalifikationer og ekspertise: Du har mindst +5 års relevant erhvervserfaring inden for FMCG/DVH (Drikkevarer og Madvarer). Du har et stærkt netværk inden for DVH og evnen til at etablere stærke relationer. Stærke analytiske evner og evnen til at mestre kunsten af forhandlinger. En solid kommerciel forståelse og dyb indsigt i salgsprocesser. Gode kommunikations- og præsentationsevner. En positiv attitude, gå-på-mod, ambitiøs og ikke mindst er du autentisk. Og selvfølgelig: du har lyst til at skabe en positiv forandring i DVH. Sprog: Dansk og engelsk Uddannelse: Relevant kommerciel uddannelse på bachelor/kandidat niveau.

For yderligere information kontakt venligst Christian Bowall, Chief Commercial Officer på +45 27 28 84 86 eller på CB@franklyjuice.dk

UOPFORDREDE ANSØGNINGER: Vi vil altid gerne møde nye, spændende mennesker. Så send os endelig lidt info om dig - vi elsker at møde nye ansigter! Og så siger vi til, når vi har en relevant position åben.

Send os en mail på frankly@frankly.dk