EN PRODUKTION BYGGET PÅ 2. SORTERINGS FRUGT OG GRØNT.

Vore ingredienser er vort guld. Vi håndplukker de bedste sorter i sæson og du kan være sikker på at al frugt og grønt er 100% økologisk.

Gulerødder

Gulerødder er en rodfrugt og en god kilde til beta-caroten, vitaminer A, K og B-kompleks. Gulerødder har også et højt indhold af kalium og magnesium. Gulerødder er tilgængelige året rundt, men de er bedst i sæsonen fra oktober til april.

Sundhedsmæssige fordele
• En god kilde til beta-caroten, vitaminer A, K og B-kompleks
• Højt indhold af mineraler som kalium og magnesium

Citrusfrugt (appelsiner, citroner og lime)

Citrusfrugter inkluderer appelsiner, mandariner, grapefrugt, clementine, navelappelsiner osv. Disse vinterfrugter indeholder vitamin C. Deres sæson løber fra november til maj.

Sundhedsmæssige fordele
• God kilde til vitamin C

Rødbede

Denne vintergrøntsag har et højt indhold af fiber, kalium, magnesium og mange andre vitaminer og mineraler. Rødbeder er tilgængelige året rundt, men de er bedst i sæsonen fra oktober til april.

Sundhedsmæssige fordele
• God kilde til fiber, kalium og magnesium og mange andre vitaminer

Æble

Æbler er en type frugt, der kommer i en række farver og sorter. De er en god kilde til fiber og vitamin C og indeholder også antioxidanter. Æbler er tilgængelige året rundt, men de er på deres højdepunkt fra september til november.

Sundhedsmæssige fordele:
• Højt indhold af fiber
• God kilde til vitamin C
• Indeholder antioxidanter

Gurkemeje

Gurkemeje er en urt der tilhører ingefær-familien, og bruges ofte i madlavning. Den indeholder et stof kaldet curcumin, som har antiinflammatoriske og antioxidante egenskaber. Gurkemeje er tilgængelig året rundt og kan bruges frisk eller tørret.

Sundhedsmæssige fordele
• Antiinflammatoriske egenskaber
• Antioxidante egenskaber
• Indeholder curcumin

Ingefær

Ingefær er en plante og det er selve roden, der benyttes. Ingefær er en god kilde til antioxidanter og har antiinflammatoriske egenskaber. Ingefær er tilgængelig året rundt og kan bruges frisk eller tørret.

Sundhedsmæssige fordele
• Antiinflammatoriske egenskaber
• Antioxidante egenskaber
• Indeholder gingerol

Agurk

Agurk er en grøntsag, der har et lavt indhold af kalorier og højt indhold af vand. Agurken er en god kilde til vitamin K og antioxidanter. De er tilgængelige året rundt, men de er på deres højdepunkt fra maj til august.

Sundhedsmæssige fordele
• Lavt kalorieindhold
• Højt indhold af vand
• God kilde til vitamin K
• Indeholder antioxidanter

Jordbær

Jordbær er en type frugt (eller botanisk set faktisk en nød), der er lyse røde og søde i smagen. De er en god kilde til vitamin C, fiber og antioxidanter. Jordbær er i sæson fra april til juni.

Sundhedsmæssige fordele
• Højt indhold af fiber
• God kilde til vitamin C
• Indeholder antioxidanter