Frankly Juice A/S viser markant vækst og europæiske ambitioner i seneste regnskab.

Frankly Juice A/S viser markant vækst og europæiske ambitioner i seneste regnskab.

Frankly Juice, førende producent af økologisk, koldpresset juice, fejrer endnu et år med markant vækst og strategisk ekspansion med introduktioner på nye internationale markeder og styrkede samarbejder.
I 2023 oplevede virksomheden en omsætningsstigning på omkring 12% sammenlignet med det forrige år, et klart signal om den stigende forbrugerinteresse for deres premium økologiske juice og ingefærshots, selv i et økonomisk klima præget af høj inflation.


"Vi er stolte af den fortsatte stigning i vores årlige omsætning, det positive resultat og de samarbejder vi har med vores kunder. Det vidner om styrken i vores brand og vores teams dedikation og indsats," siger Morten Hellesen, CEO for Frankly Juice.


2023 har været året, hvor Frankly Juice ikke kun har fulgt, men aktivt bygget på sin strategi for vækst og ekspansion, med nøje udvalgte investeringer i 2022 og 2023, der har banet vej for yderligere vækst.


Som en del af sit engagement i bæredygtighed har Frankly i løbet af de seneste år investeret i solenergiløsninger og opgraderet til mere miljøvenlige kølesystemer. "Disse initiativer er ikke blot udtryk for vores engagement i miljøet, men har også bidraget positivt til vores drift hele året," bemærker Hellesen.
Frankly Juice har også intensiveret sit arbejde med at optimere værdikæden, hvilket har forbedret virksomhedens smidighed og styrket dens modstandsdygtighed i en konkurrencepræget branche. "Vores fokus på værdikæden viser vores proaktive indsats og dybdegående engagement i bæredygtighed," siger Hellesen.


Yderligere bekræfter Frankly Juice planer om nye, spændende samarbejder, der vil fremme virksomhedens vækst både i Danmark og på nye europæiske markeder. Detaljer om disse initiativer vil blive annonceret snart.
"Med vores investeringer i specialiseret produktionsudstyr, er vi nu klar til at introducere Frankly Smoothies på det danske marked, en produktkategori, vi har store forventninger til," siger CCO Christian Bowall
Patrick Engbo, CFO tilføjer: "Vores robuste økonomiske fundament og strategiske investeringer understøtter vores vision om fortsat vækst og innovation. Vi er opsatte på at levere værdi til vores kunder og bidrage til en sundere, mere bæredygtig fremtid."


Frankly Juice fortsætter med at sætte standarden for kvalitet, gennemsigtighed, og innovation - alt sammen med målet om at opfylde forbrugernes behov og bidrage positivt til deres sundhed og trivsel.


Lad os sammen skabe en sundere og mere bæredygtig verden – én tår ad gangen.


For mere information, kontakt venligst nedennævnte:


Medie-kontakt:
Ann Forup Helmich, CMO
Frankly Juice A/S
TEL: +45 31 61 60 31
afh@franklyjuice.dk

Læs næste