FRANKLY JUICE OG JACOBSEN PRÆSENTERER ØL BRYGGET PÅ JUICE PÅ ROSKILDE FESTIVAL 2023

Frankly Juice og Jacobsen, har slået sig sammen for at skabe noget helt særligt til årets Roskilde Festival. I dette bæredygtige samarbejde introduceres en økologisk og upcyclet IPA, der vil give festivalgængeren mulighed for at nyde velsmagende øl på en innovativ og ansvarlig måde.

Den nye IPA hedder 'Jacobsen Roskilde Festival 2023 IPA' og er baseret på et restprodukt fra Frankly Juice, der hedder ’pulp’. Det er den rest, der er tilbage, når man har udvundet saften fra frugt og grøntsager, og som oftest smides ud.

”Vi har et stærkt fokus på at optimere brugen af vores råvarer og den rest der bliver tilbage efter presning. Vi har tidligere med stor succes brugt den såkaldte pulp i brød og andre madvarer, så da denne mulighed bød sig, var vi selvfølgelig fyr og flamme. Pulp har masser at god smag og næring i sig, så det er oplagt at anvende det i øl også. Vi er super stolte af den øl, der er brygget med vores pulp og glæder os til at høre, hvad festivalgængerne synes om den på Roskilde Festival,” siger Christian Bowall, Kommerciel Direktør og medstifter af Frankly Juice.

”Vi er meget glade for at præsentere gæsterne for denne specielle IPA sammen med Frankly Juice. Vi har gjort os umage med at brygge, hvad vi mener, er sommerens IPA. I tæt samarbejde med Roskilde Festival og Frankly Juice har vi skabt en frugtig IPA, som er perfekt, når man skal slukke tørsten på en varm sommerdag på festivalpladsen,” siger Katrine Dueholm Nielsen, commercial graduate i Carlsberg Danmark.

Ved at anvende den overskydende pulp har Jacobsen kunnet spare 15% af malten.

”I stedet for at pulpen går til spilde, bruger vi den til at erstatte en masse malt i vores bryg-proces og give en frugtig smag til øllen, så dette samarbejde er et rigtigt godt eksempel på, hvordan vi alle får mest muligt ud af vores råvarer, når vi upcycler,” siger Katrine Dueholm Nielsen.

Nye måder at bekæmpe madspild på.

Roskilde Festival har længe arbejdet med bekæmpelse af madspild, og det går godt i spænd med Frankly Juice og Jacobsens fokus.

”Vi er meget optaget af at udnytte vores restprodukter, så at vi kan være med til at gøre det på en scene med så stor opmærksomhed som Roskilde Festival, er vi meget stolte over. Løsninger som disse, skal være med til at vise, hvordan madspild hele tiden kan bekæmpes på nye måder,” siger Christian Bowall, Frankly Juice.

Der er brygget 10.000 liter af Jacobsen Roskilde Festival 2023 IPA, som kan nydes i Jacobsen baren og udvalgte barer på festivalpladsen fra d. 28. juni til lørdag d. 1. juli på Roskilde Festival.

Lad os sammen skabe en sundere og mere bæredygtig verden – én tår ad gangen. 

For mere information, kontakt venligst nedennævnte:

Medie-kontakt:

Ann Forup Helmich, Medejer/CMO

Frankly Juice A/S

TEL: +45 31 61 60 31

afh@franklyjuice.dk

Læs næste

FRANKLY JUICE ANNONCERER NY CEO OG SPÆNDENDE VÆKSTPLANER
Frankly Juice A/S viser markant vækst og europæiske ambitioner i seneste regnskab.