FRANKLY JUICE ANNONCERER NY CEO OG SPÆNDENDE VÆKSTPLANER

FRANKLY JUICE ANNONCERER NY CEO OG SPÆNDENDE VÆKSTPLANER

Frankly Juice A/S er glade for at kunne annoncere udnævnelsen af Morten Hellesen som ny CEO. Morten har været en del af virksomheden både som bestyrelsesmedlem og konsulent siden sidste år, og vi er meget begejstrede for at se ham træde ind i sin nye rolle som CEO. Med sin tunge erfaring inden for fødevarebranchen og hans engagement i Frankly Juice ved vi, at han vil være et perfekt match til rollen.

Christian Bowall, medstifter og nu tidligere CEO, vil nu fokusere på den kommercielle afdeling som CCO, hvilket vil give ham mulighed for at forfølge sin passion for at udvikle nye partnerskaber og salgsstrategier for den yderligere ekspansion.

”Frankly Juice vokser, og vi har investeret kraftigt i vores produktion og presseri. Dette inkluderer købet af vores egen HPP- processor for at støtte op om vores vækst-planer. Vi har fra start forpligtet os til at servere koldpresset, 100% økologisk, naturlig juice uden nogen form for tilsætning, og dét fortsætter vi med. Vi bevarer vores fokus på detailhandlen, HoReKa, food service- markedet og virksomheds-kunder, som i stigende grad ønsker at servere et rent, naturligt produkt til medarbejdere og i kundemøder. Dette lagt sammen giver os mulighed for at nå nye højder, og vi er sikre på, at Mortens erfaring vil hjælpe os med at opnå vores ambitiøse mål” fortæller Christian Bowall.

Morten Hellesen, CEO i Frankly Juice, siger: "Jeg glæder mig meget til at påtage mig rollen som CEO og bygge videre på det fantastiske fundament, som Christian og teamet har skabt. Frankly Juice er en virksomhed med enormt potentiale, og jeg ser frem til at arbejde sammen med det dygtige team, så vi kan fortsætte med at drive vækst og udbrede kendskabet til den rene, koldpressede Frankly juice til endnu flere mennesker i hele Europa." Frankly Juice håber alle vil følge med på rejsen og fortsat støtte op om missionen om at levere 100% økologiske, koldpressede drikkevarer uden tilsætning, og vi ser frem til at dele vores passion og produkter med endnu flere mennesker.

Lad os sammen skabe en sundere og mere bæredygtig verden – én tår ad gangen.

For mere information, kontakt venligst nedennævnte:
Ann Forup Helmich, Medejer/CMO
Frankly Juice A/S
TEL: +45 31 61 60 31
Email: afh@franklyjuice.dk

Læs næste

Frankly introducerer 100% økologisk lime- og citronjuice